Robin - 'the untold stories'

‘Stichting Robin’ , dat zijn verhalen. Verhalen van échte mensen. Van ouders die gewoon willen dat hun kindje gelukkig is. Van mensen zoals u en ik die geregeld statistieken van kinderarmoede te zien krijgen. Van mensen die spullen leveren aan onze scholen, van leerkrachten die alles geven om onze kinderen te laten groeien. Van de media die erover rapporteren. Van mensen dus, die er écht iets willen aan doen. 

Maar eigenlijk vooral verhalen van Robin. Want Robin, dat is elk kind in ons land met een droom. Een droom die reikt tot aan de hemel. Robin, dat zijn wij allemaal… ‘We are Robin’

Uncategorized

VACATURE STAFMEDEWERKER BIJ STICHTING ROBIN !!

Vacature stafmedewerker Stichting Robin. Yes, je leest het goed! Ben jij een gedreven ‘doener’, met ervaring in marketing, de mouwen oprollen & getting things done?  Zit jij al een tijdje met dat knagende gevoel dat er voor jou meer moet zijn aan een job dan gewoon uitvoeren wat iemand anders

Lees verder »

Doe ook mee!

ALS SCHOOL

We willen zoveel mogelijk Belgische scholen mee aan boord. Ontdek hoe ook jouw school een Robin-school wordt.

ALS LEVERANCIER

We willen iedereen die ook maar iets aan een school levert mee aan boord. Ontdek hier wat jouw rol als leverancier kan zijn.

ALS OUDER

We willen alle ouders in ons land mee aan boord. Elke ouder kent wel een Robin. Ontdek hier hoe jij ook kan meedoen. 

ALS MEDEMENS

We willen de 11 miljoen mensen in ons land mee aan boord. Steun stichting Robin met een éénmalig of een maandelijks bedrag. 

Deze partners nemen mee hun verantwoordelijkheid op

Klik op een logo om te zien wat deze partner drijft