fbpx

Kies CUBZZ want de winst gaat naar Stichting Robin

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Via CUBZZ vecht je moeiteloos mee tegen kinderarmoede op school

CUBZZ is een jong Belgisch merk en het bestaat al enkele jaren. CUBZZ werd opgericht om elk kind kansen te geven, en schenkt daarom z’n winst permanent aan bestaande goede doelen voor kinderen. Sinds kort is Stichting Robin één van die goede doelen en dus geeft CUBZZ tot en met eind mei 2021, alle winst aan Stichting Robin. Kies daarom koffie, shampoo, zeep, chocolade, brood of chocomelk van CUBZZ voor bij je thuis, als geschenk of voor op het werk, want dan maak je helemaal moeiteloos een wereld van verschil. 

Koop CUBZZ en je steunt stichting ROBIN!

Koop CUBZZ thee en steun Stichting RobinKoop CUBZZ koekjes en steun Stichting RobinKoop CUBZZ ecologisch shampoo of Koop CUBZZ ecologische zeep en steun Stichting RobinKoop CUBZZ Brood & steun Stichting RobinKoop CUBZZ koffie & steun Stichting RobinKoop CUBZZ chocomelk en steun Stichting Robin

 

Op naar 10.000€ voor Stichting Robin

Ons doel is 10.000€ te kunnen inzamelen voor Stichting Robin en we geven geen geld aan reclame. We hangen dus af van jou als inwoner van ons land of als mens die kan kiezen welke koffie je drinkt op kantoor, om een eenvoudige keuze te maken. Maar wel een keuze die een wereld van verschil maakt, want een keuze voor CUBZZ, is een positieve keuze. Je verliest niets en het kost je niets extra, maar je hebt wel een impact op het leven van een kind. CUBZZ producten worden steeds gemaakt door producenten van gekende kwaliteitsmerken, en in principe worden ze verkocht aan de prijs die je gewoon bent.

Waar te KOOP?

Momenteel kan je CUBZZ kopen in de E-shop, en in sommige winkels van Carrefour. Nog geen CUBZZ te vinden in jouw carrefour Hyper, Market of Express? Voer dan mee de druk op en vraag ernaar. En nieuws heet van de naald: Vanaf 7 mei kan je terecht in onze allereerste, enige échte CUBZZ of koffie-lounge in Hasselt (adres: Hemelrijk 6, 3500 Hasselt). Of in onze gloednieuwe CUBZZ IMPACT STORE op hetzelfde adres. Al onze mooie CUBZZ-producten zijn daar gewoon te koop.